Către VESTA GROUP »

Despre proiectul VESTA 1 Residence din Timisoara.

Am dezvoltat proiectul rezidențial VESTA 1, conform așteptărilor. De la plan la un lifestyle ideal.

VESTA 1 RESIDENCE - PROIECT FINALIZAT - IN CURS DE PREDARE

Mitologia greacă o înfățișează pe zeița Vesta ca fiind zeița focului sacru și al căminului familial.

Noul ansamblu rezidențial „Vesta1”, care s-a construit deja în zona de Nord a Timișoarei (Calea Lipovei, str. Gabriela Tako nr. 3), reprezintă angajamentul nostru dedicat planurilor tale de viitor, o responsabilitate de care suntem pe deplin conștienți și totodată, răspunzători. Experiența de peste 15 ani, profesionalismul și dedicarea echipei formate din CCB Developing ca și investitor, cât și a constructorului Canova CCM Timisoara, garantează faptul că VESTA RESIDENCE este un proiect cu o bază solidă, gândit până în cel mai mic detaliu și construit cu materiale de cea mai bună calitate.

VESTA RESIDENCE este locul în care te vei întoarce acasă, cu drag. Complexul este compus din 56 de apartamente cu 2 și 3 camere, 5 spații comerciale, 71 de locuri de parcare, atât supraterane, cât și subterane, loc de joacă, alei și zone cu spații verzi. Am parcurs cu atenție lista ta de nevoi, de aceea trebuie să afli că proiectul se construiește în oraș, cu acces imediat la mijloace de transport în comun, centre comerciale, școli și grădinițe. Trebuie menționat faptul că la doar 1 minut de mers pe jos se va construi cea mai modernă bază sportivă din Timișoara cu bazin de înot, terenuri de tenis, baschet și multe alte facilități. În plus, complexul Iulius Town se află la doar câteva minute de mers pe jos.

Ultimele apartamente sunt disponibile acum spre vânzare imediată în corpul A și B al complexului rezidențial VESTA 1Programează o vizionare a apartamentelor, te vor cuceri în totalitate.

 Delamitologie la un lifestyle ideal, ești doar la o vizionare distanță!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta buna pe site-ul nostru.